Segíthetünk?

Ha kérdésed/gondod támadt, fordulj hozzánk bizalommal, elérhetőségünk valamelyikén!

Telefonszám:70/339-7306Skypelevai.zoleeE-mail:

Bármilyen jellegű kérdése..
Hordhat-e zenekaros pólót az, aki nem rajongó?
Írta: Kiwipress | 2015. szeptember 14.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy korszak, amikor ha valaki az Illés emblémáját viselte a pólóján, az komoly állásfoglalást jelentett Szörényiék javára és Kóborék kárára. Persze a nyugati szél már akkor is be-besodort az országba egy-két külföldi darabot,

Hordhat-e zenekaros pólót az, aki nem rajongó?

kinyújtott nyelvvel vagy éppen villám mintával, ami sokáig akkora kincsnek számított, hogy még az is felvette néha, akinek az AC/DC örökké egy villamossági fogalom maradt.

Sok zenerajongónak feláll a hátán a szőr, amikor megpillantja valamelyik együttes logóját egy „normális” ruhaboltban. Mások viszont imádják viselni ezeket a menő felsőket, akkor is, ha nem hogy a dobos, de még a basszusgitáros nevét sem ismerik.
Viselhetik-e az átlagemberek annak a bandának a pólóját, amelyiket nem is ismerik?

Miért ne?

A bandák logói sokszor hosszas tervezés eredményei. Ezek a kis jelképek úgy készültek, hogy megjelenítsenek valamilyen mondanivalót. Stílusosak és különlegesek, és ebből a méltóságból még akkor is őriznek valamit, amikor naponta 8-10 jön szembe belőlük valakinek a felsőjén. Ha pedig valakinek tetszik az adott banda logója, az végül is – bizonyos összefüggésben –, talán mégiscsak jelent valami kötődést.

Persze van abban valami csavar, amikor a jólfésült bölcsészlányok mellkasán egy csirkedarálós punkzenekar logója domborodik – de az ilyen esetek elkerülésére is van egy javaslatunk.

Ha megtetszett egy minta, vagy éppen valamelyik együttes emblémája, de fogalmad sincs a zenéjükről, bátran engedd szabadon a fantáziádat, vagy kezdd el rágni az ügyesen rajzoló haverod fülét!

Egy kis kézügyességgel és némi képzelőerővel bármelyik ismert logót újragondolhatod a saját ízlésed szerint. A többit pedig bízd ránk!

Az általunk használt technológiával a póló nyomtatás már gyerekjáték, az online felületünkön pedig néhány perc alatt igazán menő és egyedi pólót tervezhetsz magadnak. Cseréld le a zenekar nevét a sajátodra, változtass a rajzon, vagy alkoss teljesen szabadon valamit, a saját filozófiád szerint. Próbáld ki most!