Segíthetünk?

Ha kérdésed/gondod támadt, fordulj hozzánk bizalommal, elérhetőségünk valamelyikén!

Telefonszám:70/339-7306Skypelevai.zoleeE-mail:

Bármilyen jellegű kérdése..
5 tipp, amikor egyedi pólóra lehet szükséged
Írta: Kiwipress | 2015. október 16.

Egyedi pólóban járni menő, hiszen a saját grafikád garantáltan nem fog visszaköszönni az utcán. De a póló nyomtatás nem csak akkor jöhet jól, ha elszabadult a benned élő művész. Néhány saját tervezésű pólóval bármikor könnyen szebbé teheted a napjaidat. Íme, néhány különleges mód erre

5 tipp, amikor egyedi pólóra lehet szükséged

1. Motivációs póló

A munkahely, vagy egy iskolai szakkör néha nagyon unalmas. Akármennyire szeretitek is azt, amit éppen csináltok, könnyen előfordulhat, hogy vannak nehezebb periódusok. Ilyenkor jön igazán jól a motivációs póló!
Tervezz magatoknak egy színes, különleges, vidám egyedi pólót, amivel megmutathatjátok, hogy egy csapat vagytok. Készítsd el a saját logótokat, írd fel a jelmondatotokat, tegyél a pólóra egy közös képet – éreztesd így a többiekkel, hogy nincsenek egyedül!


2. Szurkolói póló – a legkisebb csapat is megérdemli!

Sportol a gyermeked? Miért ne szurkolhatnál neki a saját készítésű szurkolói pólódban? Készíts a mezéhez hasonló pólót nagy méretben, tedd fel rá a csapata címerét vagy nevét. Még az ovisok is biztosan örülnek majd, ha így biztatod őket.


3. Reklámként

Van egy saját együttesed? Vállalkozást vezetsz? Készíts saját pólót magadnak és reklámozd ezzel is azt, amit alkottál! A nálunk alkalmazott technika segítségével akár egyetlen darabot is készíthetsz a pólóból, így nem kell rögtön egy egész flottányit rendelned!


4. Ajándékba

Egy saját tervezésű póló különleges ajándék. Lehet, hogy nem te vagy a világ legjobb grafikusa, de egy egyszerű fénykép, vagy felirat is elég ahhoz, hogy meghass vagy megnevettess valakit. Lehet, hogy nem érzed magad különleges tehetségnek a tervezés terén. De próbálkozz bátran! Ha tőlünk rendelsz, grafikusaink mindent gondosan átnéznek a nyomtatás előtt, így biztos lehetsz benne, hogy a pólódon nincs egyetlen zavaró hiba sem.


5. Nagy eseményekhez

Miért ne emlékezhetnél meg egy közös nyaralásról, egy nagy túráról, vagy egy hosszú utazásról azzal, hogy egy pólót készítesz a nagy esemény emlékére? Készíttess egyen pólót a nagy csapatnak, aki legyőzte a hegyet /túlélte a legénybúcsút /megfőzte a világ legjobb gulyáslevesét. Minden pillanat, amit együtt töltöttetek, értékes! Emlékezz rájuk méltóképpen!